Doe je iets met passie, dan straal je dat uit. Dan glinsteren je ogen, dan breng je dat gevoel over aan anderen. Gewoon door te zijn wie je bent. Je doet dat op een authentieke manier. Iedereen voelt dat en gelooft je. Het is echt. Jij bent echt.

Zien en voelen

Passie is wat we zagen en voelden toen ik samen met het HomeRideteam van AbbVie Logistics bij het Ronald McDonald huis in Zwolle was. Voor een rondleiding, om te zien waar onze fietsers 500 kilometer voor gingen fietsen en waar we sponsorgeld voor zouden ophalen. Lianne Booijink, de manager van het huis in Zwolle, vertelde trots over de vrijwilligers die 24/7 voor de ouders klaar staan. Ze liet letterlijk en figuurlijk zien dat ze samen alles doen om de ouders te ontzorgen in een zware tijd. Zodat zij er helemaal kunnen zijn voor hun kind dat ernstig ziek is.

Haar verhaal kwam echt binnen en het kwam binnen als echt en oprecht. Zonder dat ze teveel nadruk legde op de heftige situatie waar de ouders in zitten.

Binden en verbinden

Passie liet Lianne ook zien, toen ze vertelde over sponsoring en samenwerking. Hoe ze contacten legt met bedrijven, hoe ze bedrijven bindt aan Ronald McDonald maar ook hoe ze bedrijven onderling verbindt. Zoals bijvoorbeeld bij de Ronald McDonald business breakfastclub; Ontbijten en netwerken voor het goede doel. We wisten al, dat we door deel te nemen aan HomeRide een bijdrage zouden leveren aan een mooi doel. Tijdens ons bezoek hebben we dat ook nog eens echt gevoeld. We zijn trots.